м. Київ, вул. Феодори Пушиної, будинок 8А, офіс 618

Як придумати назву компанії або організації

Так як ми займаємося реєстрацією підприємств і багато наших клієнтів тільки починають свою справу, ми часто бачимо як народжуються назви фірм і організацій. От і вирішили поділиться деякими спостереженнями.

При створенні своєї фірми чи компанії першим пунктом стоїть складання назви. Адже, як корабель назвеш - так він і попливе.

Ми Вам пропонуємо кілька важливих правил, яких потрібно дотримуватися:

Назва компанії повинна запам'ятовуватися

Назва та логотип повинні бути простими, настільки, що навіть дитина на стіні крейдою могла відобрази ваш логотип.

Назва організації не обов'язково має відображати діяльність

Apple - відображає спокусу, а не комп'ютер. Можна в назвi відобразити не діяльність, а те почуття, яке люди отримують користуючись вашими послугами або продуктами.

Назва Вашої компанії не повинно бути банальним

Коли людина переглядає рекламу де є Ваша компанія і конкуренти, наприклад в інтернеті, він відкриває 10 сайтів порівнює умови, а потім намагається згадати де він бачив більш привабливі. І в цій ситуації Вам потрібно виділятися з маси. Запам'ятає людина різницю між: "Техно-дім", "Техно-трейд", "Техно-сила"?

Використовуйте силу особистого бренду

приклад використання особистого бренду Якщо Ви знамениті або можете гарантувати якість, поставивши на карту своє прізвище, do it.

Дізнайтеся думку людей

Придумавши назву, запитайте у десятка людей, які асоціації викликає те, що Ви придумали. Якщо більшість людей скажуть ФЕ), ​​думайте далі.

Оголосіть конкурс

Існують біржі фрілансерів на яких водяться розумні та креативні люди наприклад weblancer.net або www.fl.ru створіть там конкурс і заплатите за кращий варіант 100 $

Послуги